GOD, THE UNIVERSE AND EVERYTHING ELSE izle / torrent






Belgeselde, zamanın başladığı andan da öncesi, evren, kara delikler, tanrı, bilimin yasaları ve yıldızların sırları; Stephen Hawking, Carl Sagan, ve Arthur C. Clarke tarafından ele alınacak. Son kuramı üzerinde çalışan Hawking, teknoloji günlük yaşama girmeden çok önce iletişim uydusunu keşfeden Arthur C. Clarke ve insanlığın mesajını nasa uydusuyla yıldızlara ilk yollayan Carl Sagan bu bilimsel söyleşi içinde evrene ve bize dair birçok konuyu eğlenceli bir havada ele alıyorlar.

1988'de Magnus Magnusson'un sunduğu bir TV programı olan belgesel tadındaki bu video, büyük patlamadan karadeliklere, güneş sisteminden galaksilere, solucan deliklerinden zamanda yolculuğa ve daha birçok olgu ve konuyu ele alıyor ve izleyiciye olabildiğince basit bir dilde sunmaya çalışıyor.







3 yorum :

teşekkürler çok aydınlatıcı oldu. peki bundan günümüze yakın zamanda çekilen var mı? 15 senede ne kadar yol kat etmişiz bakalım.

yakın zaman da yok malesef carl sagan öldü ve şimdi ise grand desining var tephen hawkingin bu arada çok saolun emegi gecenlere

Yorum Gönder