PARADISE OR OBLIVION izle

Kurtuluş ya da Yokoluş:







"Tüm bu para bazlı ve madde odaklı toplum yapısı yanlış bir toplum yapısıdır. Toplumumuz, insanlık tarihindeki en düşük gelişmişliği göstermiş olmasıyla tarihe geçecektir. Zekamız, pratiğimiz, teknolojimiz ve tamamen yeni bir medeniyet inşa edebilecek imkanımız var.

Bu sunum; insan, teknoloji ve doğanın bir arada var olabileceği barışçıl ve sürdürülebilir bir dünya uygarlığı yaratabilecek sosyal değişime yönelik, gercekleştirilebilir bir plandır. İnsan haklarının sadece kağıt üzerindeki bildirimlerden ibaret değil yaşam biçimi olacağı bir alternatif için ortaya konulan çabanın hatlarını çizmektedir. Bu planın adı: Venüs Projesi. Savaşın, yoksulluğun, açlığın, borcun ve gereksiz acıların sadece kaçınılabilir değil, kabul edilemez olduğu bir uygarlığın basitçe yeniden tasarımı için çağrıda bulunmaktadır.

Kendi yarattığımız ciddi bir çatışmanın içerisinde olduğumuzdan şu an çok az alternatifimiz kalmış durumda. Dünden kalma cevaplar artık geçerli değil. Çevreye halihazırda verilen zarar göz önünde bulundurulursa seyrini doğanın belirleyeceği dönüşü olmayan bir noktaya doğru hızla yaklaşıyoruz. Ya modası geçmiş sosyal gelenekler ve düşünce alışkanlıklarıyla devam edip geleceğimizi tehdit altına sokacağız ya da daha fazla fırsat ve özgürlük sunan sürdürülebilir bir toplum için gerekli olan daha uygun değerler edineceğiz."





2 yorum :

site fevkalade hazırlayan arkadaslara tesekkurler.bu belgeselde olabilecek olayların olma ıhtımalı oldukça zayıf.olma ihtimalı olsa bile bizim bu zamanda görmemiz zayıf.ne zaman dünyayı yöneten zengin aileleler bir gün karar verirse o zaman bu belgesel gercekleşebilir

Merhaba belgeselleri nasıl download edebiliriz

Yorum Gönder