CHAOS THEORY izle

Kaos Teorisi:






Frank bir verimlilik uzmanıdır ve zamanı en verimli şekilde kullanmayı araştıran ve buna dair analizler yapan mükemmelliyetçi biridir. Hayatını programladığı şekilde yaşar ve buna dair sürekli listeler hazırlar. Bu düzene o kadar sadıktır ki, tek bir eyleminde dahi bu sınırın dışına çıkmaz. Ta ki bir konferansına 10 dakika geç kalana kadar.

Bu gecikme bütün hayatını değiştireceği gibi onu tümden bir kaosa sürükler. İyi niyetinin kurbanı olan Frank Allen, eşi tarafından da haksız yere suçlanır. Yaşamın bütünüyle kaos içinde olduğunu ve her nasılsa sonucun karmaşık değerlerle belirleneceğini fark eden Frank, artık tüm bu planlar yapıp uygulama işine son verir. An ne getirirse onu yapmanın daha uygun, doğal ve kolay olduğunu görür.

Bu ve benzeri anlatımlarıyla kaos teorisini betimlediği gibi absürdizm ile de ilişkili anlatımları mevcuttur filmin. Ayrıca son zamanların etkili oyuncularından Ryan Reynolds'ın başrol oynadığı film; kurgu ve akıcılık gibi yönleriyle ön plana çıktığı için izleyiciye kaliteli bir seyir keyfi sunuyor.





5 yorum :

İndirme imkanımız yok mu ?

malesef ses görüntü alt yazı senkron problemi var.

vimeolar haric videolarnizi izleyemiyorum yinede arsivinizdeki isimleri bilmek bile onemli tesekkurler..burda fikir sahibi olup baska sitelerden izliyorum

harika bir filmdi , görüntü ve altyazı kalitesi de çok güzel. Paylaşım için teşekkürler.

Yorum Gönder