THE LAWNMOWER MAN izle

Bahçıvan: 






"Milenyum çağına geçilmesiyle, sanal gerçeklik olarak bilinen bir teknoloji çok geniş bir alanda kullanılacaktır. Bu sizin, en az hayalgücü kadar sınırsız bilgisayar destekli yapay dünyalara girmenizi sağlayacak. Bu teknolojinin yaratıcıları milyonlarca olumlu kullanım alanı görürken, diğerleri bunun yeni bir zihin kontrol yöntemi olmasından korkmaktadır."

Kobay hayvanlar üzerinde yapay evrim ile zeka düzeyini arttırma üzerine araştırma yapan bilimsel bir enstitüye, fon sağlayan bir şirket, kobay hayvanlara saldırganlık serumu verilerek, savaşlarda kullanılmaya elverişli hale getirilmesini istemektedir. Çalışmanın yaratıcısı Dr. Angelo, şirketlerin politik çıkarları yolunda hayvanların bu şekilde kullanılmasına razı olmasa da, şirket olası bir savaş zamanında büyük kar getirecek böylesi bir proje için, şempanzelerin öfke güdülerinin kışkırtılarak, savaş alanına hazırlanmasını ister.

İnsanınkine yakın bir zeka düzeyine erişen kobay şempanzenin enstitü alanından kaçmasıyla araştırma sekmeye uğrar. Dr. Angelo insanoğlunun sosyal evrimi için böylesi bir projeyi bir insanda denemeyi düşünürken, kilise papazının bir köle gibi kullandığı, 6 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip olan Bahçıvan Jobe üzerinde çalışmalarını denemeye başlar. Ve insanlık için çok faydalı olabilecek ama bir o kadar da risk taşıyan bu proje başlamış olur.










0 yorum :

Yorum Gönder