THE BASKETBALL DIARIES izle

Basketbol Günlükleri:






Lise basketbol takımının başarılı bir oyuncusu olan Jim, bir basketbol yıldızı olma hayallerinin peşindedir. New York sokaklarında hayatın her yönüyle tanışan Jim ve arkadaşları uyuşturucuya bulaşırlar. Bundan sonra gelen sorunlarla beraber okuldan ve sonra da annesi tarafından evden atılan Jim, hayatta kalmak için günden güne azılı bir suçluya dönüşür.

İnsanın sosyal varlığını tamamlamak için ne kadar vahşileşebileceğini ve boyun eğeceğini gösteriyor böylelikle film. Jim hiç istemediği bir hayat yaşamaya başlar. Artık nefes almak için uyuşturucuya ihtiyacı vardır, uyuşturucu için de nefes almaya. Toplumun bu çarpıklığı içinde uyuşturucu üzerinden düzenin ve para babalarının nasıl faydalandığına dair eleştirel bir bakış sunuluyor. Ancak tüm bu yığının yanı sıra, Jim'in kurtulması için bir ışık vardır: O amatör ama yetenekli bir yazardır, buna değer verene kadar. Ayrıca film gerçekten yaşanmış bir hikayeden alındığı için de ayrı bir önem taşıyor.





*70. dakika sonra gelen uyarıyla diğer videoyu oynatarak, imleci kaldığınız yere getirerek filmi izlemeye devam edebilirsiniz. Bu kaynak sitelerin uyguladığı bi kotadır ve ulumalar ile hiçbir ilgisi yoktur.



0 yorum :

Yorum Gönder