NG: SIX DEGREES COULD CHANGE THE WORLD izle

Altı Derece Dünyayı Değiştirebilir:






Gezegenimizde çok büyük değişimlerin yaşandığını görüyoruz. Belirsiz bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Gezegenimiz bir yol ayrımında. Küresel ısınma henüz kontrolden çıkmış değil ama çok yakında çıkabilir. Uyarı işaretleri dört bir yanımızda. Bu bir iklim değişikliği savaşı. Küresel ısınmaya karşı ne yapabiliriz? Eğer bir şeyler yapmazsak dünyaya ne olacak? Isı yükseliyor ve her bir derece çok kritik.

Eğer küresel ısınma hızlanırsa 21. yy'da neler olabileceğini hayal edin. Bir sonraki süper fırtına nereyi vuracak? Bir sonraki yakıcı sıcaklık dalgası... Bir sonraki felaket... Dünya giderek ısınıyor. Artık tartışmalar sona erdi. Dünyanın bütün bilim insanları artık bir derece daha sıcak yaşadığımızı kabul ediyorlar.

Bilim insanları bu değişiklikleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor ve bunların geleceğimizi nasıl etkileyeceğini hesaplamaya çalışıyorlar. Bulgular ise korkunç. İnsanlara su kaynağı sağlayan Himalaya karları 40 yıl içinde eriyebilir, Grönland adasındaki buz tabakası ise 50 yıl. Yeryüzündeki sayısız canlıya yuva olan Amazon ormanları bir çöle dönüşebilir. Her bir derece dünyanın farklı bir geleceği gösterirken, artık bunu gerçekten önemsememiz gerektiğini ve radikal çözümler için bir an önce harekete geçmemiz gerektiğini gösteriyor.

Uyarı: 70 dk'dan sonra premium üyelik uyarısı geldiğinde, modeminizi resetleyerek kaldığınız yerden videoyu izlemeye devam edebilirsiniz.





Filmi oynatmak için "Close Ad and Watch as Free User" yazısına tıklayın ve ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına tıkladıktan sonra, filmin başlamasını bekleyin.

1 yorum :

film linkde değil sorun olabilir. Tekrar ekliyebilir misiniz? teşekkürler.

Yorum Gönder