BREAKFAST ON PLUTO izle / torrent

Plüton'da Kahvaltı:






Toplumdaki cinsel kimlik, siyasi arayışlar ve yaşantılar üzerinde bir gezinti. Belki de bir kahvaltı... 1970lerde tüm özgürlük hareketlerinin alevlendiği İrlanda ve İngiltere'de geçmektedir olaylar. Patrick McCabe'in kitabından uyarlanmış muhteşem bir film. Üstelik başrol oyuncusu Cillian Murphy'nin oyunculuğu sinema tarihinde üst sıralarda yerini alacak niteliktedir.

Patrick ufacık bir bebekken Peder Bernard'ın kapısının önüne bırakılmıştır. Daha küçük yaşlarında bile hem kendisinin, hem de cinsel kimliğinin farkındadır. Tüm baskılara rağmen sindirilmeyi ve istenildiği gibi yaşamayı reddeder.

Artık istediği hayatı yaşamak ve çocukluktan beri özlem ve hayranlık duyduğu annesini aramak için Londra'ya gider. Büyük şehir Londra annesini yutmuştur ancak Patrick için bu yeni bir keşif olacaktır. Bu bilmediği keşif yolculuğunun daha başlarında bir Rock N Roll grubunun solistine tutulur. Plüton'da Kahvaltı'ya çıkılacaktır. Ancak vaatlerin en büyük yalanlar olduğunu anlaması biraz uzun sürecektir.




  


0 yorum :

Yorum Gönder