HC: LIFE AFTER PEOPLE izle

İnsandan Sonra Yaşam






İnsan ırkı dünya üzerinden kaybolsaydı ne olurdu? Gelecekte bi yerde gezegenimizin kaderi bu olabilir. Bu hikaye nasıl ortadan kalktığımızı anlatmıyor. Ardımızda bıraktığımız dünyada neler olacağını gösteriyor. İnsanlığın ortadan kalkması bilim-kurgu gibi görünebilir. Ama sonunda insanların yürümediği bir gün gelecek.

Kimi bilim insanlarına göre insanların yeryüzünden yok olmaları abartı sayılamaz. Herkesin kendine göre dünyanın sonuna dair görüşleri var. Biz sadece senaryonun yaratabileceği sonuçları hesaplayan ilk kuşağız. İnsan yaşamından sonra ne olacak? Biz hep kendi yıkımımızla ilgili mitlerle uğraşıp durduk. Aynı zamanda belki sıra başka birindedir algısı da her zaman aklımızda bi yerdeydi: ''Ben gittikten sonra ne yapacaklar, bensiz dünya nasıl olacak?'' Bu yeryüzündeki en doğal soru.

Elektrikler kesilecek, evcil hayvanlar yavaş yavaş ölür, otlar ve sarmaşıklar her yere yayılır ve artık tamamiyle özgür kalan hayvanlar gezegende istedikleri gibi dolaşırlar. Böylece vahşi yaşam yeniden dünyaya hakim olur. Belgesel bize bu çarpık modern dünyadan tekrar vahşi yaşama geçişin süreçlerini gözlemleme imkanı sunuyor.






2 yorum :

bu link çalışmıyor :( yenilerseniz çok güzel olurdu :)

belgesel yenilenmiştir. 9 part halindedir ve tek player içine yerleştirilmiştir. partlar bittiğinde sıradakine otomatik geçiş yapacaktır.

Yorum Gönder