KYMATICA izle / torrent

Dünyanın Ruhu





Belgesel hayatınızda izleyebileceğiniz en sıra dışı, etkileyici ve didaktik değeri taşıyor. Eleştirel ve sorgulayıcı dökümanter içeriği, çözümleyici arayışıyla birlikte harika bir sürükleyicilik kazanıyor. Her okuduğunuzda başka şeyler anladığınız kitaplar gibi bu belgesel de kesinlikle arşivinizde yer etmesi gerekenlerden.

Kymatica; dünya gezegeni, insanoğlu, dna, arkaik bileşenler, evrensel titreşimler üzerine geniş kapsamlı bir ders veriyor. 2009 yapımı kymatica belgeseli evren bilincine değiniyor. Filmde insanlık tarihinde anlatılagelen sembollerin zaman içinde anlam değişimine uğraması ile çağımızda çözülmesi gereken şifreler haline gelmiş ortak efsanelerin özüne iniliyor. Özellikle filmin yarısından sonraki bölümleri içinizdeki -zaten bildiğiniz ama yüzleşmek için çekimser kaldığınız- bilinci uyandırabilir. Filmin sonunda söylendiği gibi, evrim için seçim yapmalıyız. Evrilecek miyiz yoksa ölecek miyiz? Kymatica dünyanın ruhunu arıyor. Dünyanın ruhu kararımızı bekliyor...




  


9 yorum :

çok teşekkür ederim emeğinize araştıran soran yüreğinize sağlık ..

ilginizden ötürü ''ulumalar'' size teşekkür eder. fayda sağlandığı sürece daha fazla paylaşımlar artarak devam edecektir.

Bilgi ihtiyaç olduğunda bilinmeliymiş... durmadan sorduğumuz bunca yüreğe sığmayan çağlardır akan kanı mülküyetin saçmalığını ve asıl neden herkesin bu durumu sorgulamayışını kısaca özetlemiş .. kendimce faydası olsu diyeyim ..)

bu dünyaya verebileceğimiz en büyük yardım, kendimizi daha fazla bilinçlendirmek, daha fazla farkındalığa sahip olmak ve daha fazla duyarlı olmak. devamında kayıp cennet bulunacaktır -bu dünyada-.

ayrıca benzer daha birçok güzel döküman mevcuttur blogda. özellikle solda yer alan paylaşım etiketlerinden -kataloglardan- faydalanabilirsiniz.

bloğunuzla yeni tanıştım ilk izlediğim bu belgesel.. devamını da yayacağım yolculuğuma .. ama emek verilmiş bu sebeble teşekkür bir borçtur bilgiyi paylaşmak emeğin en kıymetlisi çünkü..

en büyük teşekkürünüzü gerek blog içerisindeki gerek başka platformlardaki insanlığa ve doğaya fayda sağlayan dökümanları takip edip, kendinizi olabildiğince mükemmeliyete ve sorunsallardan uzağa taşıyarak yapabilirsiniz.

bu blog zaten herhangi bir maddi veya manevi beklenti gözetmediği için, bloğun çalışmalarından ötürü verebileceğiniz tek teşekkür de budur.

ilginizden ötürü tekrar teşekkürler...

Bu belgesel "Esoteric Agenda 2" olarak geçiyor ve "Esoteric Agenda" isimli başka bir belgeseli devamı sanırım. İzlemeden önce biraz araştırmak istedim ama çok ilginçtir her türlü "data" nın bulunduğu imdb'de dahi hiç bir şekilde yer almıyor. Ben Stewart isimli kişi yönetiyor sanırım bu belgeselleri ama onunla da ilgili fazla bilgi yok. Belgeselin bitiminde de bilgi verilmiyor. Bu kadar az bilgi olunca merakım daha çok kabardı. Bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Bu video bende birçok şeyi değiştirdi.
Eckhart tolle videolarına altyazı yaparsanız ışığın yayılmasına büyük katkınız olur.

Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler. Sevgiler.

Yorum Gönder