THE KEEPER: THE LEGEND OF OMAR KHAYYAM izle / torrent

Gardiyan: Ömer Hayyam






Ömer Hayyam: İlk varoluşçu, filozof, bilim insanı ve tarihin en kudretli ve bir o kadar da en naif şairi. Onun dehasına ve yaşamına hepimiz hayranız ne kadar onun hayatı hakkında pek fazla bir şey bilmesek de. Bu güzel hikayelendirilmiş film ile ona biraz daha yakınlaşmayı ümit ediyoruz.

Kamran 12 yaşında olan bir erkek çocuğudur ve 11. yüzyılda yaşamış matematikçi, astronom, İran şairi olan atası Ömer Hayyam'ı keşfetmektedir. Hikaye onun ailesinde nesilden nesile geçmekte ve böylece bu hikaye yaşamakta gelecek nesillere ulaşmaktadır. Bu film bizi günümüz zamanından Ömer Hayyam, Hasan Sabbah (Haşhaşi mezhebinin gerçek kurucusu) ve güzel bir kadına duydukları aşkı anlatan destansı zamana götürmektedir. Ancak bu aşk aynı zamanda iki arkadaş arasındaki ölümsüz dostluğu da zedelemektedir.




10 yorum :

sorunla anılmak istemem ama bunda da ses yok, ekran büyütme vs seçenekleri olan butonda yok benden midir sizden midir? :)

sorun düzeltilmiştir. uyarınız için ayrıca teşekkürler...

teşekkür ederim filmi izledim ..

silinen tüm dökümanlar yeniden yükleniyor. bu film de yakın zamanda yenilenecektir.

silinmiş, yahu yıllardan sonra "işte aradığım, hayalini kurduğum site" diye nidalar attım evin içinde ama videolar arızalı, acaba müdahale edilir mi videolara? Bir onarım olsun, tekrar yükleme olsun?

bir sorun var sanırım alt yazı sitesine yönlendiriyor videoyu oynatma bölümüne tıklayınca. ilgilenebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

kontrol ettim öyle bir sorun yok. videoyu aktif bir şekilde oynatıyor... sevgiler...

Yorum Gönder