BBC: THE HUMAN MIND izle

BBC: İnsan Beyni






Human Mind, sizi keşfedilmemiş bir galaksi olan, kendi kafamızın içine muhteşem bir yolculuğa çıkarıyor. Bir şeyler öğrendiğimizde, hatırladığımızda ya da yeni bir şey keşfettiğimizde kafamızın içinde neler oluyor? Beynimiz kişiliğimizi nasıl şekilendirir ve bilinçli olarak beynimizi değiştirmemiz mümkün mü? Bunlar ve daha birçok sorunun cevabı aydınlatıcı, eğitici ve yenilikçi bu 3 bölümlük seride bulunuyor ve insan aklının arkasındaki sırlar ortaya konuluyor.





I Get Smart

"İnsan bedenini anlamak için büyük ilerlemeler kaydedildi ama insan beyni, kendimizi anlamamız konusunda ama insan beyni, kendimizi anlamamız konusunda Bu seride nasıl çalıştığını öğreneceğiz ve ne kadarını kullandığımızı göreceğiz. Bu ilk bölümde, beynimizin etrafımızdaki dünyayı nasıl öğrendiğini inceleyeceğiz."






II Personality

"Neden kendiniz gibisiniz? Daha mutlu olabilir miydiniz? Ve çocuklarınızın kişiliğini şekillendirebilir misiniz? Kişiliğinizi şekillendiren, beyninizdir. Ve bu da, bunun nasıl olduğunun hikayesidir. Bu programda, bütün bir yaşam boyunca kişiliğin nasıl geliştiğini göreceğiz."






III Making Friends

"Beyninizin hayatınızda olmadığı kadar çok zorlanacağı farklı bir ortama girmek üzeresiniz. Beyniniz karmaşık görevleri yerine getirmek zorunda. Ve bunların hepsini düşünmeden yapabiliriz. Bu programda beynimizin bunu nasıl yaptığını keşfedeceğiz. Ve böyle bir yerde olanların yaşadığımız hayatı nasıl şekillendirdiğini öğreneceğiz. İnsan beyni ve onu daha iyi nasıl kullanıyoruz?"

1 yorum :

film yüklü değil iletisi alıyorum

Yorum Gönder