CREATION izle






Darwin'in 1859'da yayımlanan başyapıtı Türlerin Kökeni adlı kitabını hazırlama sürecinde inanç ile bilimsel gerçeklik arasında; tanrı mı evrim mi sorusu içinde yaşadığı ikilemleri ve 10 yaşındaki kızını kaybetmesinin öyküsünü konu ediyor.

Darwin üzerine tutucu kesimin karalama ve lekeleme kampanyaları düzenleyenlerin, çizdiği profilden bambaşka ve gerçek yaşamından uyarlanan ve Darwin'in son derece duyarlı birisi olduğunu izleyiciye aktaran etkileyici bir film.

Toronto Film Festivali'nin açılış filmi olarak gösterilen Creation, halen ABD hariç dünyanın tüm büyük pazarlarına satılmış durumda. Filmin yapımcısı, Oscar ödüllü Jeremy Thomas, ABD'li dağıtımcıların filmi ''dindar Amerikan izleyici için fazla tartışmalı'' bulduğunu ve reddettiğini açıkladı.





10 yorum :

Hayatımı değiştiren bir blog ulumalar.

böylesi içten ilginiz için teşekkürler. duyarlılığınız devam ettiği sürece paylaşımlar protest duruşunu ve bilimsel, sanatsal birikimini aktarmaya devam edecektir.

MÜKEMMELDİ..TEŞEKKÜRLER.

film donuyor . düzeltir misiniz ?

filmde veya yüklendiği adres vimeoda bi sorun yok. sorun yüksek olasılıkla sizin net hızınızda (download hızınızda). modemi resetledikten sonra tekrar oynatın ve dolmasını bekleyin.

Bu blog bana çok şey kattı. Teşekkür ederim tüm emek harcayanlara.

çok teşekkürler.Harikulade bir film.

bunun alt yazili olmayani varmi turkce?ben boyle bakamiyorum :(

Yorum Gönder