THE OBAMA DECEPTION izle

Obama Aldatmacası






''Seçkinlerin başı beladaydı. İnsanlar maskelerinin arkasındakini görmeye başlamışlardı. Paravan arkasındaki adamlar, tahtın arkasındaki yöneten elit ortaya çıkmak üzereydi. ABD tarihinde ilk kez iki partiden de nefret etmekteydi. Küresel gündem durma noktasına geldi. Ve sonra sahneye değişim vaat eden bir adam çıkıverdi, hepimizin inanabileceği bir değişim. Bu filmde Obama’nın dediklerinin aksini yaptığını ve Bush'un hizmet ettiği aynı seçkinlerin menfaatleri için çalıştığını ispat edeceğiz.

Ki bunlar mali çöküşü ve diktatöryel bir dünya hükümetinin kuruluşunu yönlendiren aynı çıkarlardır. Bu film sağ veya sol hakkında değildir. Tarafsızdır. Eğer gerçekten insanlık için bir ümit varsa bunun kaynağı, Obama'yı dünyanın kurtarıcısı olarak sunan Madison-Avenue'nun sahte gerçeklik yaratıcıları değildir. Yolumuzu tiranlıktan özgürlüğe çevirmek, yozlaşmış seçkileri devirmek için kuklalarla uğraşmayıp gezegenin gerçek güç yapısıyla yüz yüze gelmeliyiz. Artık yeni bir dünyanın ortaya çıktığını görüyoruz. Bir dünya ki, yeni bir dünya düzeni için gerçekten de bir olasılık mevcut.''

Belgeselin yapımcısı Alex Jones; Olaylar ve gelişimleri üzerine bazen kişisel hissiyatleri üzerinden yorum yapsa da dünyanın yönetilişi, hiyerarşik, parasal ve toplumsal sömürülüşüne dair önemli ve çarpıcı sorunsalları ve olguları ortaya seriyor. Oldukça sert bir dille eleştiriyor ve tüm bunlara somut gerçeklikler kazandırıyor. Seçkinlerin hükümerler üzerindeki kontrolünü, ilişkilerini deşifre ediyor, gizli antlaşmaların ve toplantılarının yapıldığı otelde operasyonla baskın yapıyor. Bu belgesel seçkinlerin ve politikacıların hiyerarşik düzenlerini farklı bir boyutla gözlemleme fırsatı sunuyor.





1 yorum :

http://sionvadisi.net/obama-aldatmacasi-the-obama-deception/

Yorum Gönder